Damn fine, Miss Webdesign

Portfolio

Hier kan je kijken tussen de opdrachten die Miss Webdesign al gemaakt heeft. 

Website, logo en visitekaartjes

Diana van Dutch HR Services appte mij of ik voor haar de website van Dutch HR Services onder handen wilde nemen. Ik kreeg: TOTALE VRIJHEID!! Kippenvel, vind ik leuk 🙂 

Wat resulteerde in een nieuwe website, visitekaartjes EN een nieuw logo. Ja.. als je toch wil vernieuwen dan gelijk goed!

Impressie

La Fleur et Le Soleil

Website

Ester van de B&B wilde een vernieuwde website, in het Nederlands maar ook in het Frans. Draaien wij onze hand niet voor om natuurlijk.  Binnenkort gaan we met Miss Webdesign een kijkje nemen in Durbuy. Helemaal zin in!

Als je een kijkje neemt op de website dan opent deze op de Franstalige pagina, bovenin kun je makkelijk schakelen naar de Nederlandse versie. 

Impressie

Website

Annemarie is al jaren klant bij Miss Webdesign en tot ons grote plezier wil zij net als wij elk jaar een nieuwe website. Met nieuwe kleuren, nieuwe aanbiedingen en nieuwe trajecten. 

Geen probleem bij Miss Webdesign. Annemarie weet zelf heel goed wat zij wil uitstralen en is hierbij een grote hulp voor het designproces. Met beeldbellen en scherm delen maken we er samen een mooi geheel van!

Impressie

Awareness Centre

Website onderhoud, drukwerk

Anita is bewustwordingscoach en medium en gaat binnenkort uitbreiden. De website wordt door Miss Webdesign onderhouden en heeft door ons haar nieuwe visitekaartje laten maken. De hand-outs die op de website staan zijn gemaakt door Miss Webdesign en daar komen er ook nog meer van. Deze hand-outs zijn gratis te downlosen op de website van Awarenesscentre.

Impressie

Paint brush and ainter tool on abstract background texture. Paintbrush painting and piece of paper

De sidehussle van Miss Webdesign

Miss Webdesign is bezig met een webshop, wat wij gaan verkopen is nog een geheim.

Impressie

Website

Cinq staat voor alles wat te maken heeft met de vrijheid om te ondernemen. Vanuit de kernwaarden die ook jij als ondernemer kent; integer, objectief, professioneel, betrouwbaar, vakbekwaam en zorgvuldig.

Ook toe aan vrijheid om te ondernemen?

Impressie

Hai!

Dus jij drukt altijd vrijwillig op pop-ups?

5/5
Logo Miss Webdesign

Nou dat mag beloond worden! Voer hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang 10% voor mijn nieuwe project wat in januari 2023 van start gaat: 

Net een bedrijf gestart en ALLES nodig?
V.I.P. Treatment boeken?

Tijdens je werk net zo viben als Miss Webdesign?

-x-