Damn fine, Miss Webdesign

Blog

HAPPY NEW YEAR!!!

HAPPY NEW YEAR!!!

Gelukkig nieuwjaar allemaal!!!! Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2023 en dat al jullie dromen uit mogen komen en dat je krijgt wat je toekomt! We hebben 2022 overleeft en we gaan vrolijk verder in 2023! Ik wel in ieder geval. Gelukkig maar overigens want wat hebben we een hoop SH*T gehad de afgelopen jaren! Miss Webdesign is bezig aan haar 2e jaar en het gaat lekker, zo lekker zelfs dat er uitbreiding is!

Mee naar kantoor

Van kleins af aan ben ik bezig met zelf magazines, kalenders en kaartjes maken. Dit deed is voornamelijk als ik op een vrije dag van school mee moest naar kantoor met mijn moeder. Ik keek er altijd naar uit want wat hadden ze daar op kantoor? JUIST een kopieermachine! En ik kon toen al aardig overweg met de commodore 64 en MSDOS (van vruuger) en maakte zo bijvoorbeeld hele magazines over alles wat er op dat moment in mij op kwam. (meestal paarden of katten) Voor mijn ouders een exemplaar, mijn opa en oma en natuurlijk een voor in het portfolio.. eh ja die lag dus jaren later gewoon in de kast.

Dit was een ultiem tijdverdrijf voor mij zodat ik een beetje de dag doorkwam op dat saaie kantoor met al die politiemannen en vrouwen. En zodat ik niet bij iedereen het kantoor opliep en vroeg wat men aan het doen was, ik was nogal een kwebbel, mocht ik van mijn moeder gewoon lekker kopiëren en doen. MAAR als iemand anders moest kopiëren moest ik meteen stoppen. En dat deed ik natuurlijk netjes. Overigens keek ik altijd uit naar de lunch. Dat was altijd heel gezellig en kleine ossenworstjes… vooral kleine ossenworstjes. Vond ik toen heel bijzonder en als kind was ik snel gelukkig. Ik word nu overigens NOG steeds erg gelukkig van kleine ossenworstjes. Maar goed daar gaat het niet over… 😊

De Reveal: Het is een…

WEBSHOP!!!
Nu je de achtergrond weet van mijn ontwerpdrang voor printwerk kan ik met trots zeggen dat ik na  25 jaar eindelijk een webshop open met jawel:  kalenders, wenskaarten en spirituele kaartendecks enz. LIEFDE zeg ik je. Ik ben er heel blij mee en trots op en als jullie mij volgen op Social media hebben jullie MISSCHIEN WEL ERGENS het voorwerk voorbij zien komen.

Atelier le Beau

Atelier le Beau heb ik onder Miss Webdesign gehangen als naam voor mijn webshop <3. Franstechnisch weet ik dat het niet klopt maar ik ga je zo meteen de naam even uitleggen. Vanwege mijn grote liefde voor drukwerk ontwerpen ben ik al jaren aan het ontwerpen geweest voor die webshop die er ooit zou komen. Zoals ik al aangaf kan je bij Atelier le Beau terecht voor kalenders, boeken, wenskaarten, tarotdecks, orakeldecks en de allernieuwste: Twinsoul decks. Natuurlijk kan je ook voor het laten ontwerpen van gepersonaliseerde kaarten terecht bij: mij 😊 Stuur maar gewoon even een mailtje want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Guillaume de Beau

Mijn vader, mijn absolute held, heette Willem Schoonen. Mijn vader was een stoere, grote man met een klein hartje die het heerlijk vond om met taal te spelen en grapjes te maken. Zo heeft hij mij vroeger wijsgemaakt dat hij in het Frans dus Guillaume de Beau heette want dat betekende Willem Schoonen. (Vrij vertaald betekend het dus Willem de Schone. Heel vrij vertaald… Hij verbasterde wel meer Franse zinnen en ik was vroeger zo gullable dat ik alles wat mijn vader vertelde voor miljoenmiljard procent waarheid aannam. (nb: ik was 5 toen en mijn vader heette gewoon Giloom de Boom, niet lelijk doen nu 😊)

Mijn vader dus, de grote Guillaume, had mij verteld dat het grappig was als ik een bepaald zinnetje tegen de lerares Frans zei tijdens de les. Ik heb dezelfde humor als hij dus “J’ai pensé que c’était un plan brillant.” Dus ik tijdens Frans mijn hand opsteken en het zinnetje in mijn mooiste Franse accent tegen de Frans lerares verteld. Resultaat: 2 weken nablijven. Mijn vader vond het HILARISCH overigens. Ik vond het 2 weken lang misschien iets minder hilarisch.

Hij heeft trouwens later zijn excuus aangeboden tegen de Frans lerares toen zij al kwijlend (mijn vader was een knappe kerel om te zien, vond zij ook) om uitleg vroeg toen hij mij kwam halen van het carnavalsschoolfeest. Ik was een indiaantje toen, ik dwaal af, excuus.

Mijn vader is inmiddels bijna 18 jaar niet meer onder ons nadat hij op 47 jarige leeftijd overleed in 2005 aan Leukemie. En eigenlijk mis ik die man gewoon heel erg. Dus ik wilde wat doen ter ere van mijn held:

Mijn vader en ik in 1987

Atelier le Beau dus

Om de naam van Guilliaume de Beau in ere hoog te houden heb ik mijn webshop dus Atelier le Beau genoemd. Atelier de Schone van Angel Schoonen. Ik vond het mooi. Ik beloof hierbij wel plechtig dat ik de Franse verbasteringen verder laat voor wat het geweest is.

Voor diegene (54 mensen! Ja ja) die het afgelopen jaar een kortings-bon hebben aangevraagd via de mail: Je hebt tot 1 juli 2023 om deze te verzilveren. Neem dus vooral een kijkje op mijn 2e website en zie wat ik allemaal voor jullie in petto heb in mijn webshop: www.atelierlebeau.nl

Design en onderhoud van de website is NATUURLIJK volledig in handen van Miss Webdesign.

Uitbreiding!

Miss Webdesign opent binnenkort een webshop! Wil jij een mail ontvangen wanneer deze online is? Wil jij een (persoonlijke) kortingsbon ontvangen? Vul dan hier je e-mailadres in. *

*Jouw e-mailadres wordt eenmalig gebruikt voor deze promotie en daarna weggegooid, beloofd!

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Miss Webdesign

Miss Webdesign

Omdat ik heb besloten alleen nog maar te doen wat mij gelukkig maakt, ben ik Miss Webdesign begonnen. Ik wil creëren, mooie dingen maken en jou heel gelukkig maken met een goedlopende website, mooie huisstijl en een prachtig logo om jouw bedrijf op de kaart te zetten.
-x- Angel

Website

Blijf lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hai!

Dus jij drukt altijd vrijwillig op pop-ups?

5/5
Logo Miss Webdesign

Nou dat mag beloond worden! Voer hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang 10% voor mijn nieuwe project wat in januari 2023 van start gaat: 

Net een bedrijf gestart en ALLES nodig?
V.I.P. Treatment boeken?

Tijdens je werk net zo viben als Miss Webdesign?

-x-