Damn fine, Miss Webdesign

Blog

Zoek jij een baan?

Zoek jij een baan?

Laat jezelf zien aan bedrijven door middel van een online-cv! Waar je vroeger nog de krant pakte of een uitzendbureau binnen liep om werk te vinden gaat tegenwoordig echt alles online. Zelfs dat uitzendbureau verwijst naar de website als je aangeeft een baan te zoeken. Oké, het is natuurlijk al eventjes gebruikelijk dat je online naar werk zoekt, maar het CV is nog altijd vaak een in elkaar geflanst Word documentje. Tijd voor verandering?

Online CV maken.

Waarom zou je willen veranderen? Is dat Worddocumentje niet genoeg? Om jezelf echt te kunnen onderscheiden van andere professionals kan een online-cv heel veel toevoegen. Het stelt je in staat om niet alleen je werkervaring en opleidingen te delen, maar ook direct je persoonlijkheid te laten zien en natuurlijk om op te vallen tussen die andere 100 sollicitanten! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleur die jou als professional het best past, maar ook ben je met een online-cv niet beperkt tot werkervaring en opleiding. Je kunt het zien als een profiel, waar ook je vaardigheden en interesses een plek mogen hebben. Zo kan jouw potentiële werkgever direct zien of je ook bij het bedrijf of team past.

Always aim higher.

Ooit kwam ik iemand tegen die mij zei “always aim higher”. Ik laat in het midden of ik het daarmee eens ben, maar wat een CV betreft kan ik me hier helemaal in vinden. Want waarom zou je het je potentiële werkgever niet nog wat makkelijker maken en een website maken voor je CV? Ook een CV-website is anno 2022 volledig geaccepteerd en een perfecte manier om je nog duidelijker te onderscheiden van de rest van de kandidaten. In een wereld waarin we gewend zijn door websites te scrollen is het een fluitje van een cent voor jouw droom-werkgever om rond te surfen op een website over…jou! Steeds meer mensen trekken de stoute schoenen aan en richten een website in gericht op potentiële werkgevers. Het voordeel is dat het overzichtelijk is, je hoeft geen ellenlange lijst met oude werkgevers door maar klikt simpelweg op dat wat relevant is. Het toont wie je bent en wanneer een werkgever geïnteresseerd is in andere zaken dan alleen werkervaring kan hij of zij simpelweg naar dat stukje informatie doorklikken.

Samen voor die droombaan?

Wil je het echt goed aanpakken? Heb je in jouw werkveld een hoop concurrentie en maar weinig baanmogelijkheden? Weet je niet goed hoe je moet beginnen aan zo’n online-cv of website dan adviseer ik je om hulp in te schakelen van een webdesign-professional. Je wil immers niet het risico lopen dat je net die ene plank misslaat en zo de baan van je dromen misloopt. Samen met een professional kun je je CV of website inrichten naar jouw wensen en ervoor zorgen dat je er echt uitspringt. Onnodig om te zeggen dat ik je graag help bij de vormgeving van je CV of website. Neem contact op, dan gaan we samen voor die droombaan!

ACTIE VOOR 2023!!!

Het hele jaar 2023 maakt Miss Webdesign voor een totaalprijs van € 250,- (design, domeinnaam, hosting én onderhoud) jouw online Curriculum Vitae! Je pagina blijft 1 jaar online en na dat jaar verdwijnt het weer. Jij hebt dan toch al een baan 😉

Maak dus een afspraak en binnen 1 dag heb jij een origineel online-cv!

Uitbreiding!

Miss Webdesign opent binnenkort een webshop! Wil jij een mail ontvangen wanneer deze online is? Wil jij een (persoonlijke) kortingsbon ontvangen? Vul dan hier je e-mailadres in. *

*Jouw e-mailadres wordt eenmalig gebruikt voor deze promotie en daarna weggegooid, beloofd!

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Miss Webdesign

Miss Webdesign

Omdat ik heb besloten alleen nog maar te doen wat mij gelukkig maakt, ben ik Miss Webdesign begonnen. Ik wil creëren, mooie dingen maken en jou heel gelukkig maken met een goedlopende website, mooie huisstijl en een prachtig logo om jouw bedrijf op de kaart te zetten.
-x- Angel

Website

Blijf lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hai!

Dus jij drukt altijd vrijwillig op pop-ups?

5/5
Logo Miss Webdesign

Nou dat mag beloond worden! Voer hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang 10% voor mijn nieuwe project wat in januari 2023 van start gaat: 

Net een bedrijf gestart en ALLES nodig?
V.I.P. Treatment boeken?

Tijdens je werk net zo viben als Miss Webdesign?

-x-